Tájékoztató

Online ingatlan értékbecslés

Ha Ön ingatlana forgalmi értékével kapcsolatban tájékozódik, akkor a megfelelő weboldalra sikerült navigálnia. Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam irodánk népszerű szolgáltatását, az online ingatlan értékbecslést, melyet Jász-Nagykun-Szolnok és Délkelet-Pest megyékben végzünk. Előzetes egyeztetés alapján, az ország egyéb területein is vállaljuk az online ingatlan becslés elkészítését.

 (nagyítható)

Az online értékbecslés (nem a 25/1997 (VIII.1.) PM rendeletben meghatározott értékbecslést jelenti) elkészítéséhez a Megrendelőtől kapott információkat, adatokat, képeket használjuk fel, helyszíni megtekintés nélkül. Az így készült értékbecslés alkalmas arra, hogy megfelelő tájékoztatást nyújtson az ingatlan megközelítő értékéről, melynek ismeretében Ön képes lesz megfelelő döntést hozni.

Az egyszerűsített ÉRTÉKELÉSI TANÚSÍTVÁNY hitelfedezeti célra vagy bármilyen hivatalos célra nem felhasználható. Ha ennél pontosabb érték-megállapításra van szüksége, kérje tőlünk a klasszikus (hivatalos) értékbecslést.

Az ingatlanok forgalmi értékét, a széles adatbázisunkon alapuló piaci összehasonlító elemzés, és nettó pótlási érték számítás eredményeiből, a különböző értéknövelő és csökkentő tényezők figyelembevételével képezzük.

Forgalmi érték alatt azt a pénzösszeget értjük, amelyet a nyílt adott ingatlanpiacon az ingatlan tulajdonjogáért és korlátozásmentes használatáért még biztonsággal el lehet érni az adott időpontban.

A tényleges érték azonban mindig a valós vevő és az eladó közötti alku során realizálódik.

Önnek mikor lehet szüksége szolgáltatásunkra?
– tájékozódni szeretne ingatlana jelenlegi értékéről,
– eladni vagy vásárolni szeretne,
– kaphatok-e hitelt, elegendő-e az ingatlan értéke?,
– vagyonközösség megszüntetése előtt,
– Klasszikus (hivatalos) és drágább szakértői vélemény megrendelése előtt.
– stb.

A megrendelés lépései:

1. Az ingatlan típusának megfelelő űrlap kitöltése és elküldése részünkre. Ha az adatlapon a lehető legpontosabb információkat osztja meg velünk, a megállapított érték akkor közelíti meg a valós piaci viszonyokon alapuló ingatlan értéket a legjobban.

2. A kitöltött adatlap beérkezését követően e-mailben díjbekérőt küldünk. Kérjük, hogy az azon szereplő összeget átutalni szíveskedjen. A munkadíj számlára érkezését követően elkészítjük az online értékbecslést.

3. Az elkészült online értékbecslést és a munkadíjat tartalmazó számlát szintén e-mailben megküldjök az Ön részére.

Ha egyidejűleg több ingatlan értékbecslését rendeli meg, akkor ingatlanonként 10% kedvezményt adunk az online becslési díjból!

INGATLAN ÉRTÉKBECSLÉS